RO
EN-AU DE UA PL RO AR EL IT FR

"Sweet Bonanza" este un joc de slot vibrant și plin de culoare, dezvoltat de Pragmatic Play, care îți oferă o experiență delicioasă și captivantă. Jocul are 6 role și nu utilizează linii de plată tradiționale, ci sistemul "All Ways", permițând câștiguri atunci când apar 8 sau mai multe simboluri identice oriunde pe ecran.

Simbolurile din "Sweet Bonanza" includ o varietate de fructe și dulciuri, cum ar fi mere, struguri, banane, bomboane de diferite culori și forme. Simbolul bomboanei colorate funcționează ca scatter, declanșând rotiri gratuite atunci când apar cel puțin patru pe role. În timpul rotirilor gratuite, se activează și multiplicatori care pot ajunge până la 100x, crescând semnificativ câștigurile tale.

Un alt aspect interesant al jocului este funcția "Tumble", care înlocuiește simbolurile câștigătoare cu altele noi, oferindu-ți șanse multiple de câștig într-o singură rotire. De asemenea, poți achiziționa direct funcția de rotiri gratuite prin opțiunea "Ante Bet", sporindu-ți șansele de a declanșa acest bonus.

Pentru a te familiariza cu jocul, poți încerca versiunea demo, unde te poți bucura de toate caracteristicile sale fără a risca bani reali.

În concluzie, "Sweet Bonanza" este un joc de slot captivant și plin de recompense, ideal pentru cei care iubesc dulciurile și câștigurile mari.

Casino unde poți juca Swееt Воnаnzа