RO
EN-AU DE UA PL RO AR EL IT FR

Caracteristici ale jocului într-un cazinou online pentru criptomonede

Majoritatea cazinourilor online oferă jucătorilor servicii în monedă fiat. Unul dintre instrumentele de securitate a tranzacțiilor este verificarea și identificarea datelor contului prin sisteme de plată centralizate. Vizitatorul site-ului poate participa pe deplin la procesul de joc dacă are acces adecvat la metodele de plată care funcționează prin bănci sau alte sisteme financiare.

Cazinourile online pentru bitcoini folosesc monede digitale care nu sunt legate de sectorul bancar pentru a asigura procesul de joc. Toate tranzacțiile de depunere și retragere de fonduri sunt descentralizate. Aceasta indică absența oricărui control din partea statului și a sectorului financiar. Jucătorii, datorită criptomonedei, au posibilitatea de a efectua tranzacții financiare în mod anonim. Cazinourile cripto de încredere oferă jucătorilor o selecție largă de jocuri cu posibilitatea de a face pariuri în criptomonede.

Tipuri populare de criptomonede Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether, Ripple
Asortiment de jocuri Până la 3000 de jocuri
Comisiile Din partea rețelei schimbătoare sau blockchain
Viteza tranzacțiilor Instantaneu

Administrația cazinoului bitcoin nu necesită furnizarea de date privind starea contului bancar al jucătorului. Vizitatorii site-ului nu trebuie să treacă prin procedura de verificare.

Principalele diferențe dintre un cripto-cazinou și un site cu monede fiat

Conform practicii, nu există nicio diferență între cazinourile online tradiționale și site-urile care funcționează numai cu criptomonede. Cele mai multe dintre criptocazinourile sunt site-uri populare, binecunoscute, care au inclus pur și simplu posibilitatea de a plăti cu monedă digitală în lista metodelor de plată.

În lista cazinourilor online moderne, există site-uri specializate care acceptă doar monedă digitală. Într-un astfel de cazinou, puteți deschide un cont doar în criptomonedă. Software-ul unor astfel de site-uri are propriile sale caracteristici, deoarece. joacă rolul unui dealer. Procesul jocului este controlat automat, eliminând complet intervenția umană.

Spre deosebire de un cazinou online obișnuit cu monede fiat, pe site-urile care acceptă criptomonede, există un principiu important - anonimatul nu numai al jucătorului, ci și al tuturor tranzacțiilor în curs. Pariurile sunt plasate anonim. Câștigurile primite sunt plătite fără taxe. Cele mai bune cazinouri cu criptomonede din Rumunia sunt foarte populare în țările în care jocurile de noroc sunt interzise. Acest lucru se datorează faptului că la înregistrarea și deschiderea unui cont în monedă digitală, nu există o locație geografică clară a vizitatorilor. Tranzacțiile sunt complet descentralizate, este imposibil să le urmăriți, ceea ce nu se poate spune despre tranzacțiile financiare cu moneda obișnuită.

Catalog de jocuri de cazinou pentru criptomonede

Gama de criptocazinouri poate include sloturi speciale bitcoin sau aparate convenționale care acceptă nu numai monede fiat, ci și criptomonede. Cazinourile online oferă adesea următoarea gamă de jocuri:

 • sloturi cu o schemă de joc clasică;
 • jocuri de cărți și de societate;
 • mai multe tipuri de ruletă bitcoin pentru locuitorii din Rumunia;
 • secțiunea Live.

Ultima categorie oferă vizitatorilor posibilitatea de a juca cu dealeri live în timp real.

Jocuri LIVE

Cel mai bun cazinou bitcoin din România oferă vizitatorilor să se joace cu monede digitale în timp real. În secțiunea Live, jocul este controlat de un dealer live. Jucătorii pot paria în bitcoin sau în altă monedă digitală. Sortimentul de cazinouri live oferă un număr mare de mese pentru jocul de poker, blackjack, baccarat, ruletă.

Există mai multe tipuri de poker și blackjack bitcoin disponibile jucătorilor. Crypto Casino oferă în secțiunea Live ruleta tradițională, versiunile sale franceză și americană. Jocurile live se disting prin limitele disponibile și o selecție mare de mese.

Reguli de depozit

Jucătorul trebuie să aibă propriul portofel cu criptomonede. Alegerea lor este destul de mare: cu cât există multe monede digitale, atât de multe portofele sunt disponibile. Cele mai populare servicii de plată sunt:

 • Coinfy;
 • Blockchain;
 • Paxful;
 • Coplată;
 • Guarda.
 • Binance
 • Trust Wallet

Un portofel cu criptomonede poate fi folosit pentru a face o depunere. Îți poți reumple portofelul cripto printr-un schimb special de criptomonede. Vă rugăm să rețineți că dacă alegeți un schimb ca stocare a criptomonedelor dvs., verificarea datelor este posibilă și, de asemenea, acordați atenție dacă înregistrarea utilizatorilor din România este permisă pe schimb.

Puteți efectua prima depunere în contul dvs. de pe site. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți suma corespunzătoare în limita stabilită. Mai des, cazinourile online cu bani reali oferă jucătorilor ei înșiși adrese. Jucătorii trebuie doar să copieze această adresă în propriul portofel pentru a crea tranzacții. Confirmarea platii se face prin numarul de telefon specificat in momentul inregistrarii. În unele cazuri, completarea contului are loc printr-un cod QR care vă permite să creați tranzacția necesară.

Fondurile sunt creditate în cont în câteva minute. Nu există comisioane atunci când dețineți fonduri în criptomonedă. Imediat după ce moneda este creditată în cont, puteți începe jocul și puteți face primele pariuri. După efectuarea primei depuneri, jucătorul poate conta pe oferte interesante din partea administrației cazinoului. Fiecare site are un sistem de loialitate care se aplică nu numai jucătorilor noi, ci și vizitatorilor obișnuiți.

În cazul în care banii nu au fost creditați în cont, trebuie să verificați dacă tranzacția a primit confirmare. Mai des, această problemă se datorează faptului că jucătorul nu a trecut complet de înregistrare sau nu a trecut de verificarea portofelului cripto. În acest din urmă caz, trebuie să ceri ajutor prin intermediul contului tău de pe serviciul blockchain.

Alegerea criptomonedelor în cazinourile online

Aproximativ 2000 de tipuri de criptomonede sunt implicate în calculele digitale. Cazinourile Bitcoin de încredere din România folosesc doar cele mai cunoscute:

 • Ripple;
 • Litecoin;
 • Ethereum;
 • Bitcoin;
 • Dogecoin;
 • NEM;
 • Tether;
 • Binance Coin;
 • Bytecoin;
 • Zcash;
 • Solana;
 • Monero;
 • Dash;
 • Cardano.

Un tip comun de criptomonedă este Bitcoin și Tether (TRC20, ERC20). Majoritatea cazinourilor cripto oferă jucătorilor să deschidă un cont cu ei. O astfel de monedă precum Ethereum este, de asemenea, solicitată în rândul vizitatorilor. Principalul său avantaj este viteza mare a tranzacțiilor. Cele mai populare cinci monede digitale includ Ripple, Dogecoin și Litecoin.

Toate monedele digitale populare sunt folosite de furnizori atunci când creează aparate de slot. Ele se caracterizează printr-o bună reputație, un mecanism de decontare funcțional. Există și alte tipuri de criptomonede care sunt convenabile pentru a juca în criptocazinourile, dar nu au primit încă o distribuție largă.

Versiunea mobilă a criptocazinoului

Un cazinou online pentru criptomonede nu este diferit de versiunile tradiționale ale site-urilor care acceptă monede fiduciare. Accesul la jocurile de noroc este posibil prin intermediul site-ului oficial sau al versiunea mobilă a cazinoului. Unele cazinouri btc oferă jucătorilor să folosească aplicația.

Unele cazinouri online cu criptomonede permit jucătorilor să folosească numai versiunea mobilă a site-ului. Cazinourile cripto de încredere oferă o alegere: o versiune adaptivă a site-ului sau a aplicației pentru Android sau iOS.

În mod funcțional, versiunea sau aplicația mobilă nu diferă de site-ul oficial. Jucătorul poate paria în criptomonede de pe telefon sau tabletă. Efectuarea unei depuneri și retragerea câștigurilor se efectuează în aceeași ordine ca cea prevăzută pentru versiunea completă a site-ului web oficial al cazinoului.

Instalarea versiunii mobile este ușoară. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați site-ul web oficial al cazinoului de pe telefonul mobil sau tabletă. Sistemul efectuează automat acțiuni suplimentare, formatând interfața pentru a se potrivi parametrilor ecranului. Aplicația de cazinou Bitcoin pentru dispozitive mobile poate fi descărcată de pe site-ul oficial sau găsită în magazinele de aplicații pe cont propriu.

Recomandări pentru jucători

Pentru acei jucători care au decis să treacă la criptomonedă, recomandările experților vor fi utile. Sunt rezultatul unei analize a opiniilor și feedback-ului jucătorilor cu experiență.

Este recomandat să vă familiarizați în avans cu termenii și condițiile de utilizare ale cazinoului cripto. Pe unele site-uri, jucătorii pot obține satoshi, datorită căruia pot intra în joc cu un risc minim. Trebuie să lansați sloturi pentru criptomonede numai pe site-uri cunoscute și de încredere, cu o bună reputație. Atunci când alegeți un cazinou online, ar trebui să acordați atenție recenziilor jucătorilor. Criptomoneda face posibilă efectuarea de pariuri minime, de aceea se recomandă utilizarea unei anumite strategii în timpul jocului. Ar fi mai corect să alegeți o criptomonedă pentru depunerea și retragerea fondurilor. În acest caz, administrația cazinoului nu va avea întrebări cu privire la proprietarul contului.

FAQ

Ce pariu să începi să joci într-un cazinou cripto?
Este recomandat să începeți cunoașterea cazinoului cu criptomonede și lansarea de sloturi de la pariurile minime pe rotire. Ar fi mai corect să te gândești la strategia jocului în avans, să te ții de ea și să nu treci de pragul admisibil al bugetului.
Cât de rapide sunt tranzacțiile?
În cele mai multe cazuri, reîncărcarea depozitului și retragerea câștigurilor au loc instantaneu. Acest lucru se datorează absenței în sistemul de decontare prin intermediari sub formă de instrumente financiare și sistemul bancar.
În ce alte monede pot depune, în afară de Bitcoin?
Cazinourile cripto oferă o gamă largă de criptomonede. cele mai populare opțiuni includ Ripple, Litecoin, Ethereum și Dogecoin.
Nu pot să-mi fac griji cu privire la protecția datelor mele după ce mă înregistrez la un cazinou cripto?
Toate informațiile despre jucători și tranzacții sunt protejate prin criptare specială. Administrația cazinoului exclude posibilitatea de a transfera date către terți.